Јаже - Соновник - најобемниот македонски соновник | Sonovnik - CRNOBELO.com


Јаже

Term Main definition
Јаже

Јажето на сон симболизира дека ќе имате големи грижи на јаве, внимателно изберете го патот по кој одите.

Што значи да сонувате јаже?

Ако видите јаже во вашиот сон

Ако видите јаже во сон, тоа подразбира дека ќе се грижите на јаве. Можно е да бидете убедени дека нема решение за вашите проблеми, поради што ќе имате темни мисли.

Ќе мора внимателно да го изберете патот по кој ќе тргнете затоа што, ако направите грешка, ќе уништите многу животи.

Ако сонувате дека сте врзани со јаже

Ако сте врзани со јаже во сон, тоа значи дека ќе се откажете без борба. Веројатно ќе се ограничите и ќе се убедите дека не знаете како да направите нешто.

Ќе заборавите дека никој не е роден учен и нема да си дадете шанса да го совладате тоа.

Ако сонувате дека врзувате некого со јаже

Кога врзувате некого со јаже во сон, тоа покажува дека сте посесивни. Вие сте личност која не сака да споделува ништо со другите, па затоа честопати се однесувате кон блиски луѓе како да се ваша сопственост.

Многумина не го толерираат тоа, но вие немате намера да се менувате.

Ако сонувате дека сте се ослободиле од јажето

Ако се ослободите од јажето во сон, тоа подразбира дека ќе ја надминете конкуренцијата.

Можно е вашите противници да играат валкано и да користат интриги за да го постигнат она што го имаат замислено. Ќе успеете да се издигнете над нив и да победите без да ги газите принципите што ги следите цел живот.

Ако сонувате дека одите на јаже

Ако одите на јаже во сон, тоа предупредува на опасност. Може да се случи да започнете ризична деловна активност или да им замерите на погрешните луѓе.

Вашиот ден ќе биде полн со неизвесност и повеќе нема да живеете толку слободно како порано.

Ако сонувате дека се спуштате со јаже

Кога се спуштате со јаже во сон, тоа значи разочарување. Веројатно сте очекувале многу повеќе од блиски луѓе кои ќе испадне дека ги гледаат само своите интереси.

Нема да прекинете контакт со нив, но нема да се однесувате како порано.

Значењето на сонот може да биде многу поедноставно. Ако неодамна сте виделе, прошетале, сте се спуштиле или врзале некого со јаже, тоа сигурно ви оставило силен впечаток.

Дефиниција за јаже

Јаже е производ од усукани или испреплетени влакна од коноп.

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg