Ламба - Соновник - најобемниот македонски соновник | Sonovnik - CRNOBELO.com


Ламба

Term Main definition
Ламба

Ако свети: твојата желба ќе биде исполнета, радост; изгасена: смртен случај во близина, загуба.

Што значи да сонувате ламба?

Ако во сон гледате ламба како свети, тоа укажува дека вашата љубовна желба ќе се оствари. Можеби не сте сигурни дали саканата личност чувствува исто што и вие, поради што често сте тажни и замислени. Меѓутоа, многу брзо ќе увидите дека немате причина да се грижите и дека на неа/него му значи повеќе отколку што можевте да претпоставите.

Сонувањето изгасната ламба означува дека сте загрижени. Може да се случи да се чувствувате изгубени во наредниот период и да не знаете што понатаму да правите. Ќе ги преиспитувате сите донесени одлуки, барајќи ги нивните негативни страни и замислувајќи дека сте во позиција да имате помалку години, а оваа памет.

Ќе ви се чини дека сте направиле сè погрешно и дека би ви било многу подобро ако понекогаш ги слушате советите, а не само да се правите по свое.

Кога во сон гаѓате некого со ламба, тоа е предупредување дека ќе имате жестока кавга. Веројатно често ви се случува да се расправате со членовите на семејството, но овој пат ситуацијата ќе биде многу посериозна. Едни на други ќе кажете тешки зборови и ќе си зададете ниски удари од кои ќе ви треба време да се опоравите.

Значењето на сонот може да биде поедноставно. Доколку неодамна сте виделе вклучена или исклучена ламба, тоа сигурно ви оставило впечаток.

Дефиниција за ламба

Ламба е предмет со кој се осветлува просторија, и може да биде: батериска, електрична, петролејска, столна итн.

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg