Ланче - Соновник - најобемниот македонски соновник | Sonovnik - CRNOBELO.com


Ланче

Term Main definition
Ланче

Ланче за околу врат на сон означува оправдан сомнеж во луѓето кои ве окружуваат. 

Што значи да сонувате ланче?

Ако сонувате дека сте го загубиле ланчето

Ова означува дека ве очекуваат неочекувани и непријатни настани.

Ако сонувате дека сте пронашле ланче

Ви претстои неочекувана средба која ќе вроди со убаво пријателство.

Ако на сон ви подарат ланче

Можно е скоро да ја пронајдете љубовта на вашиот живот.

Ако носите ланче

Ќе склопите нови пријателства и ли ќе ги обновите старите.

Ако сте си купиле ново ланче

Се сомневате во некоја блиска личност, оправдано. Ве очекува долг разговор.

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg