Ласица - Соновник - најобемниот македонски соновник | Sonovnik - CRNOBELO.com


Ласица

Term Main definition
Ласица

Ќе бидете изложени на алчни желби.

Што значи да сонувате ласица?

Ако во сон гледате ласица, тоа укажува дека ќе бидете изложени на алчни желби. Можно е со текот на времето повеќето од вашите приоритети да се променат и да се свртите кон материјалните работи. Ќе ви се допадне почитувањето што го уживате во друштвото и чувството дека сте повредни од другите со кое ќе се обидете да ги маскирате вашите слабости и недоумици.

Во некои моменти, луѓето од околината ќе ги набљудувате од височина и нема да ви биде јасно како можат да бидат задоволни со малите нешта што ги имаат, без да се стремат кон подобар живот.

Сонувањето дека ловите ласица подразбира дека некој ќе ви нанесе штета. Веројатно станува збор за личност која нема лоши намери, но што и да прави, излегува спротивно од очекуваното. Ќе бидете лути на себе што сте му/ѝ пружиле  шанса и ќе го/ја замолите да не се меша во вашиот деловен или приватен живот.

Кога во сон имате ласица како домашно милениче, тоа значи дека ќе се разликувате од другите. Вие сте личност која ужива да биде во центарот на вниманието и правите сè за да се издвоите од толпата. Вие секогаш имате мислење за актуелните случувања и не ви е тешко да водите разговор на која било тема затоа што работите на себе и на своето образование.

Значењето на сонот може да биде поедноставно. Ако неодамна сте виделе или сте ловеле ласица, тоа сигурно ви оставило впечаток.

Дефиниција за ласица

Ласицата е животно кое има долго и витко тело, а се храни со мали цицачи.

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg