Лаванда - Соновник - најобемниот македонски соновник | Sonovnik - CRNOBELO.com


Лаванда

Term Main definition
Лаванда

Стрес кој може да влијае на вашето здравје.

Што значи да сонувате лаванда?

Ако во сон берете лаванда, потсвеста ве предупредува дека големото количество на стрес кое моментално го чувствувате може да влијае на вашето здравје.

Ќе мора да „стиснете на сопирачките“ за да не си направите голем проблем.

Кога сонувате дека сушите лаванда, тоа симболизира помирување. Ако сте во „затегнати“ или многу лоши односи со колега, пријател или член на семејството, комуникацијата меѓу вас ќе се подобри.

Ќе одлучите да ги „закопате воените секири“ и да се прифатите едни со други со сите доблести и мани.

Доколку во сон некој ви подари лаванда, тоа значи дека конечно тешките времиња се зад вас.

Во наредниот период работите би можеле да тргнат на подобро. Ќе имате повеќе енергија да се соочите со сите предизвици и ќе сфатите дека имате во што да уживате.

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg