Лажни документи - Соновник - најобемниот македонски соновник | Sonovnik - CRNOBELO.com


Лажни документи

Term Main definition
Лажни документи

Ве предупредуваат дека ќе имате работа со суд.

Што значи да сонувате лажни документи?

Ако во сон гледате лажни документи, тоа е предупредување дека ќе се имате работа со суд. Можно е да направите помал прекршок како што е погрешно паркирање, брзо возење или слично, што ќе ви одземе многу време и пари. Ќе се плашите од казната што може да ви биде одредена, но ќе поминете многу подобро отколку што мислевте со поука следниот пат да бидете повнимателни.

Сонувањето дека покажувате лажни документи значи дека не сте искрени. Веројатно сè уште не сакате да ги откриете сите карти и да му дадете на знаење на вашиот партнер какви се вашите намери. Бидејќи сте имале лоши искуства во минатото, ќе сторите сè за да се заштитите, макар по цена да бидете погрешно сфатени и оценети како дволична личност.

Кога во сон некој ви покажува лажни документи, тоа укажува дека ќе бидете измамени.

Може да се случи вашиот деловен партнер да направи многу работи самостојно, присвојувајќи дел од парите што ви припаѓаат вам. На почетокот нема да видите ништо необично, но со текот на времето ќе откриете дека она што ви го кажува не одговара на вашата пресметка.

Значењето на сонот може да биде поедноставно. Доколку неодамна сте виделе или сте покажале лажни документи, тоа сигурно ви оставило впечаток.

Дефиниција за лажни документи

Лажни документи се документи во кои се наоѓаат нечии неточни податоци.

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg