Лековити билки - Соновник - најобемниот македонски соновник | Sonovnik - CRNOBELO.com


Лековити билки

Term Main definition
Лековити билки

Гледање лековити билки во сон предупредува дека ви претстои сериозна болест.

Што значи да сонувате лековити билки?

Ако во сон гледате лековити билки, тоа е предупредување дека ви претстои болест.  Можно е да се работи за настинка што ќе го исцрпи вашиот организам, поради што ќе ви треба одредено време да се вратите во нормала. Тешко ќе ви падне фактот дека не смеете да одите никаде и дека треба да јадете здрава храна само за да го зајакнете имунитетот.

Сонувањето дека продавате лековити билки подразбира дека ќе заработите пари на туѓа несреќа. Веројатно работите работа за која ви се потребни челични нерви и желудник кој е способен да свари тешки ситуации. Колку и да се трудите да се навикнете и да станете имуни на некои работи, често имате проблем да ги погледнете другите во очи и да ја смирите својата совест.

Кога во сон добивате лековити билки, тоа укажува дека некој се грижи за вас. Вие сте личност која може да се пофали со вниманието што ви го посветуваат драги личности. Навикнати сте да ве третираат како принц/принцеза и да ви ги исполнуваат сите ваши желби. Доколку некој ве одбие, вие сте во состојба да се однесувате како таа личност никогаш да не ви направила ништо добро.

Значењето на сонот може да биде поедноставно. Доколку неодамна сте виделе, сте продавале или сте добиле лековити билки, тоа сигурно ви оставило впечаток.

Дефиниција за лековити билки

Лековитите билки се околу 10.000 видови билки кои се користат за наоѓање лекови кои би го зачувале здравјето на луѓето и помалку би му наштетиле на нивниот организам.

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg