Летање па паѓање - Соновник - најобемниот македонски соновник | Sonovnik - CRNOBELO.com


Летање па паѓање

Term Main definition
Летање па паѓање

Разочарување, непријатни промени ве очекуваат на јаве.

Што значи да сонувате летање?

Ако летате во сон па паднете, тоа е предупредување дека на јаве ве очекуваат непријатни промени. Можно е да остварите мал успех што ќе ви даде ветер во грб и ќе ве убеди дека знаете повеќе и подобро од луѓето зад кои стојат години работа и искуство.

Нема да слушате ничии совети, туку ќе правите онака како што мислите дека е исправно, поради што честопати непотребно ќе удрите со главата во ѕид.

Сонување дека летате во висина значи дека ве чека долго патување. Може да се случи да ви се укаже можност да поминете некое време во странство и да запознаете многу дестинации што досега сте ги гледале само на телевизија. Ова искуство позитивно ќе влијае на вас и ќе ве направи позрела и понезависна личност.

Кога во сон полетувате по пад, тоа подразбира дека ќе се изборите со потешкотиите. Вие сте личност која била поразена многу пати во животот, но не и уништена. Успевате да се издигнете како феникс од пепелта и да продолжите таму каде што застанавте. Наоѓате сила во семејството и луѓето што ги сакате и кои се вашата мотивација да не се предавате.

Значењето на сонот може да биде поедноставно. Доколку неодамна сте гледале филм каде луѓето летаат, тоа сигурно ви оставило впечаток.

Дефиниција за летање

Летање е движење на живо суштество или авион низ воздухот со помош на законите за аеродинамика.

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg