Ликер - Соновник - најобемниот македонски соновник | Sonovnik - CRNOBELO.com


Ликер

Term Main definition
Ликер

Пиењето ликер во сон значи дека некој ќе те преплаши, радоста ти е со краток век.

Што значи да сонувате ликер?

Ако во сон гледате ликер, тоа укажува дека ќе имате големо искушение. Можно е во последно време да се борите многу сами со себе за да останете доследни на принципите во кои верувате. Често се случува да се препуштите на фантазии, но сè уште наоѓате доволно сила во себе да се борите, што не значи дека ќе биде така и во иднина.

Сонување дека пиете ликер подразбира дека вашата среќа е со краток век. Веројатно ќе бидете во љубовна врска што е осудена на пропаст уште од самиот почеток. Иако сте свесни дека ќе си нанесете најголема штета на себеси, нема да ја пропуштите приликата да го остварите вашиот долгогодишен сон и да се зближите со некој што навистина многу ви се допаѓа.

Кога во сон некому подарувате ликер, тоа значи дека ќе се расфрлате. Вие сте личност која сака да ги испочитува сите обичаи, иако финансиските можности честопати не го дозволуваат тоа. Може да се случи да бидете поканети на прослава за која ќе одвоите многу пари, поради што ќе ви биде потребно одредено време да се опоравите и да застанете на нозе.

Значењето на сонот може да биде поедноставно. Доколку неодамна сте виделе, сте пиеле или сте подариле ликер, тоа сигурно ви оставило впечаток.

Дефиниција за ликер

Ликерот е сладок алкохолен пијалак со вкус на овошје и зачини.

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg