Лилјак - Соновник - најобемниот македонски соновник | Sonovnik - CRNOBELO.com


Лилјак

Term Main definition
Лилјак

Лилјак во сон значи дека ќе бидете ограбени, ќе чуете лоши вести.

Што значи кога сонувате лилјак?

Ако видите лилјак во вашиот сон

Ако видите лилјак во сон, тоа подразбира дека ќе чуете лоши вести. Може да се случи некои од вашите планови да не се остварат, поради што ќе бидете во неволја.

Бидејќи сте верувале дека ќе постигнете успех, сте направиле некои потези што воопшто не одговараат на новата ситуација. Ќе треба да се прилагодите што е можно побрзо и да постапите соодветно.

Ако гледате повеќе лилјаци во вашиот сон

Ако видите повеќе лилјаци во сон, тоа предупредува дека ќе ве ограбат. Можно е да бидете жртва на грабеж, но во тој момент, најмалку ќе мислите на парите.

Вие само ќе сакате да ја извадите главата и да се извлечете. Исто така, ова може да се однесува на деловни партнери кои земале повеќе отколку што сте договориле пред долго време.

Ако сонувате дека сте убиле лилјак

Кога убивате лилјак во сон, тоа покажува дека не е сè по ваш вкус. Веројатно има многу одлики што би ги смениле и поради кои не можете да напредувате во животот.

Честопати се обидувате да ја направите вистинската работа, но понекогаш се случува да сакате да се откажете од сè и да тргнете по полесниот пат.

Ако сонувате дека ве каснал лилјак

Ако ве каснал лилјак, тоа е предупредување да бидете повнимателни. Може да се случи да започнете бизнис за кој нема да знаете многу или да бидете вработени во компанија која има сомнителна репутација.

Може да ви се чини дека е добра прилика, но ќе наидете на низа пречки на кои не сте сметале, што ќе ве доведат до заклучок дека само сте си го трошеле драгоценото време.

Ако сонувате дека лилјак влетал низ вашиот прозорец

Ако во вашиот сон влета лилјак низ прозорец, тоа значи дека ќе имате натрапник. Можно е лице кое игра улога на зачин во секоја супа да дојде во вашата куќа или канцеларија.

Ќе ве нервира нејзината/неговата потреба да знае сè, но сепак ќе се обидете да бидете љубезни и да не му/ѝ кажете сè што ви паѓа на ум.

Ако сонувате дека сте пуштиле лилјак на слобода

Кога ослободувате лилјак во сон, тоа подразбира дека сте премногу сериозни. Потиснувате многу ваши квалитети затоа што се плашите дека околината ќе помисли дека не сте сериозни.

Не сте ни свесни колку грешите затоа што тие многу повеќе ќе ве почитуваат ако покажете дека сте само човек од крв и месо што прави грешки.

Значењето на сонот може да биде поедноставно. Ако неодамна сте виделе, убиле, ослободиле или ве каснал лилјак, тоа секако ви оставило впечаток.

Можно е да сте гледале и некои од филмовите за Бетмен, па неговите лилјаци да оставиле впечаток врз вас.

Дефиниција за лилјаци

Лилјаците се група цицачи кои ловат ноќе, а дење одмoраат обесени наопаку во пештери, згради и сл.

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg