Пад од висина - Соновник - најобемниот македонски соновник | Sonovnik - CRNOBELO.com


Пад од висина

Term Main definition
Пад од висина

Ако сонувате пад од висина предупредува на проблеми, болести, проблеми, загуби, непријатно изненадување.

Што значи да сонувате паѓање од висина?

Ако сонувате дека паѓате од зграда

Ако паднете од зграда во сон, тоа значи слабост. Можеби се плашите дека ќе ја изгубите репутацијата што сте ја граделе со текот на годините. Опкружени сте со луѓе кои не простуваат грешки и не сте сигурни дека секогаш ќе бидете доволно силни за да останете доследни на себе и да не подлегнувате на искушенијата.

Ако сонувате дека паѓате од авион

 Ако паѓате од авион во сон, тоа подразбира дека вашиот план нема да се оствари. Можеби ќе бидете принудени да откажете патување што сте го очекувале. Ќе се утешите дека станува збор за виша сила, но пред блиски луѓе ќе ја отворите душата и ќе признаете колку сте лути заради ваквиот развој на ситуацијата.

Ако сонувате дека паѓате долго време

Кога долго паѓате во сон, тоа покажува дека ќе се вратите на почетокот. Веројатно ќе евоцирате спомени кои се однесуваат на приватно или деловно ниво и ќе жалите за пропуштените можности. Ќе се обидете да најдете нешто позитивно во сето ова, а тоа сигурно ќе бидат луѓето кои се со вас и во добро и во зло.

Ако сонувате дека некој друг паѓа

Ако некој друг падне во сон, тоа значи дека нема да им простите на вашите непријатели. Вие сте личност која нема милост кон оние што ја изневериле и затоа никому не му давате втора шанса. Мислите дека луѓето не знаат да ја ценат великодушноста, туку ја мешаат со наивноста и глупавоста.

Ако сонувате дека сте паднале и воскреснале

Кога паѓате и станувате во сон, тоа симболизира напредок и покрај препреките. Вие сте личност која животот го смета за борба во која преживуваат само најсилните. Ви се случуваат жолти минути, но вие се обидувате да ја насочите својата енергија кон нешто конструктивно со кое ќе го подобрите расположението и ќе продолжите таму каде што сте застанале.

Значењето на сонот може да биде поедноставно. Ако неодамна сте паднале, сигурно ви оставило впечаток.

Дефиниција за пад

Падот е забрзано движење на тело предизвикано од дејството на гравитацијата на Земјата.

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg