Падобран - Соновник - најобемниот македонски соновник | Sonovnik - CRNOBELO.com


Падобран

Term Main definition
Падобран

Ако видите падобран во сон значи дека ве чека болест, тага.

Што значи кога сонувате падобран?

Ако видите падобран во сон, тоа значи тага. Можно е да дојдете до болно сознание дека вие и вашиот партнер немате исти цели за во иднина и дека залудно губите време со него/неа. Ќе ви биде тешко да поминете низ болните фази што претходеле на разделбата, но ќе сфатите дека е најдобро да останете доследни на вашата одлука.

Ако сонувате дека скокате со падобран

Ако скокате со падобран во сон, тоа симболизира добра забава. Веројатно ќе одите некаде со пријателите и ќе уживате во интересната содржина што ќе ви нуди местото на престојување. Без разлика дали станува збор за скијање, пешачење, пливање или друг вид рекреација, ќе се опуштите максимално и ќе заборавите на обврските што ве очекуваат дома.

Ако сонувате дека некој друг скока со падобран

Кога некој друг скока со падобран во сон, тоа подразбира дека сте плашливи. Вие сте личност која не сака да ризикува и може да се каже дека пасивно го набљудувате животот околу вас без прекумерно да учествувате во него. Се восхитувате на храброста на другите луѓе и би сакале да бидете како нив, но стравот и сомнежот ве спречуваат на секој чекор.

Ако сонувате дека вашиот падобран не е отворен

Ако вашиот падобран не се отвори во сон, тоа предупредува на болест. Можно е да не се грижите за себе, туку да дозволите секоја мала работа да ве погоди и да ве нервира. Ако на тоа додадете нездрав начин на живот, ќе добиете комбинација од која наскоро може да завршите во болница или со сериозни последици.

Ако сонувате дека нечиј падобран не се отвара

Кога падобранот не му се отвара на некој човек во вашиот сон, тоа покажува дека ве гризе совеста. Веројатно мислите дека сте морале да сторите повеќе за лицето чија смрт или заминување ве повредува. Жал ви е што не сте му давале до знаење колку ви значи, туку сте губеле време на луѓе кои воопшто не го заслужуваат тоа.

Значењето на сонот може да биде поедноставно. Ако неодамна сте виделе или скокнале со падобран, тоа сигурно ви оставило впечаток.

Дефиниција за падобран

Падобран е направа што го забавува падот низ атмосферата.

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg