Пајажина - Соновник - најобемниот македонски соновник | Sonovnik - CRNOBELO.com


Пајажина

Term Main definition
Пајажина

Ако сонувате пајажина значи дека ќе завршите успешни работи.

Што значи поимот пајажина во сонот?

Ако видите пајажина во сон, тоа подразбира дека лесно се откажувате. Вие сте личност која се откажува уште на првата сериозна пречка, поради што не завршувате многу работи во животот до крај.

Премногу размислувате за последиците што можат или не можат да се случат, затоа направете си услуга на себе и на другите така што едноставно ќе престанете да филозофирате и конечно фатете се за работа.

Ако сонувате пајажина на ѕидот

Ако видите пајажина на ѕидот во сон, тоа покажува дека некој ќе ве критикува. Можно е, поради бројни обврски, да ја занемарите вашата куќа, членовите на семејството или пријателите.

Многумина ќе се жалат дека сте ги заборавиле и ќе речат дека биле добри кон нив само кога ви требале да ви завршат некоја услуга.

Ако сонувате дека сте заплеткани во пајажина

Ако заплеткате во пајажина во сон, тоа значи лаги. Веројатно не сте биле искрени кон некои луѓе во последно време, па нема да можете да се сетите на кого што сте му рекле. Ќе почувствувате на своја кожа зошто се вели дека „на лагата ѝ се кратки нозете“ и ќе се обидете да ги избегнете сите теми што можат да ве доведат до тенок мраз.

Ако сонувате дека чистите пајажина

Ако ја чистите пајажината во вашиот сон, тоа симболизира деловен успех. Можно е да го направите секој проект најдобро што можете и вашиот претпоставен да ги награди вашите напори. Вашето CV ќе сакате да го збогатите со квалитетна содржина што ќе ви биде доволна препорака.

Ако сонувате дека некој друг човек ја чисти пајажината

Кога некој друг ќе ја исчисти пајажината во сон, тоа значи дека спасот ќе пристигне во последен момент. Можеби ќе заборавите направите нешто за училиште/факултет или работа и ќе решите да побарате помош од блиско лице. Ќе работите напорно, но тоа искуство ќе ве натера да бидете поажурни и да не ги запоставувате своите обврски.

Значењето на сонот може да биде многу поедноставно. Ако неодамна сте виделе, исчистиле или сте се заплеткале во пајажина, тоа сигурно ви оставило впечаток кој се пренел на сон.

Дефиниција за пајажина

Пајакова мрежа е вид на влакна што пајаците ја плетат за да фатат инсекти.

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg