Папагал - Соновник - најобемниот македонски соновник | Sonovnik - CRNOBELO.com


Папагал

Term Main definition
Папагал

Ако слушате или гледате папагал во соништата, потсвеста ве предупредува дека оние што се најблиску до вас ве лажат и изневеруваат.

Што значи кога сонувате папагал?

Ако видите папагал во сон, тоа предупредува дека вашите најблиски ве изневеруваат. Веројатно нивните лаги се базираат на фактот дека мислат дека само тие знаат што е најдобро за вас.

Затоа, тие влијаат на вашиот избор на работа, партнер, општество и други сегменти што ќе им овозможат да ве контролираат.

Ако сонувате дека слушате папагал

Ако слушнете папагал во сон, тоа значи дека некој ве вознемирува. Можно е да станува збор за поранешен партнер кој не сака да прифати дека сè што се случило помеѓу вас е готово. Тој често ќе ви се јавува и ќе инсистира да му дадете втора шанса за да ги поправи грешките што ги направил во минатото.

Ако сонувате дека папагалот е вашето домашно милениче

Кога папагалот ви е домашно милениче во вашиот сон, тоа покажува дека некој ќе ве расположи. Веројатно во околината имате весела личност која секогаш успева да измами насмевка на вашето лице. После стресен и заморен ден, сакате да пиете кафе со него/неа и да се смеете на нештата што само вие ги разбирате.

Ако сонувате дека учите папагал како да зборува

Ако учите папагал во сон, тоа укажува на потешкотии на работа. Можно е да имате задача да го пренесете знаењето од тешка област на колегите. Ќе се потрудите да ги поедноставите работите, но многумина, и покрај завршувањето на обуката, нема да имаат основа врз којашто би можеле да ја надградите со нови информации.

Ако сонувате дека сте утепале папагал

Ако утепате папагал во сон, тоа подразбира дека сакате да се расправате. Вие сте личност која секогаш се обидува да бара правда, дури и ако тоа може да предизвика конфликти. Многу луѓе не можат да го поднесат вашето однесување кое е резултат на тоа што потсвесно ги препознавате сопствените квалитети во нив со кои не се гордеете.

Ако сонувате папагали како зборуваат

Кога слушате папагали како зборуваат во сон, тоа симболизира помирување. Веројатно е дека во следниот период ситуацијата во вашиот дом ќе биде мирна, без нови назадувања и проблеми. Иако никогаш не е тивко во вашиот дом, барем ќе ви биде драго што бучавата ќе биде предизвикана од насмевки, а не од солзи или закани.

Значењето на сонот може да биде поедноставно. Ако неодамна сте виделе, слушнале, студирале или сте имале папагал како домашно милениче, тоа сигурно ви оставило силен впечаток.

Дефиниција за папагал

Папагалите се птици кои живеат во тропски и суптропски шуми.

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg