Парада - Соновник - најобемниот македонски соновник | Sonovnik - CRNOBELO.com


Парада

Term Main definition
Парада

Ако гледате парада во сонот предупредува дека ве очекуваат големи грижи и трошоци; ако учествувате на парадата ја симболизира честа, славата на јаве.

Какво значење има поимот парада во соништата?

Кога сонувате дека гледате парада

Ако гледате парада во сон, тоа предупредува дека ве очекуваат големи трошоци. Можно е да сте дале некакво ветување дека ќе подарите награда на некој член од семејството ако тој или таа постигне успех на училиште, факултет или ако одлучи да се ожени/омажи.

Имате намера детално да исполните сè што побарал/ла, но сте загрижени за високата цена што ќе треба да ја позајмите.

Ако сонувате дека учествувате во парада

Ако учествувате во парада во сон, тоа ја симболизира честа. Вие сте личност на која ѝ се покажува почит каде да се појави. Имате став кој вели дека сте сериозни и дека, што се однесува до работата, нема шеги со вас. Приватно, вие сте голем шегаџија и вистински домаќин/домаќинка, па затоа колегите сакаат да се дружат со вас.

Ако сонувате дека парадата се приближува кон вас од далечина

Кога ќе видите како се приближува парадата во вашиот сон, тоа подразбира дека ќе дојдат вашите пет минути. Веројатно очекувате вашиот шеф, тренер или професор да ви даде шанса да покажете сè што можете.

Знаете дека сте поспособни од многумина чија позиција е подобра од вашата, па затоа се обидувате да не изгубите надеж и да ја искористите максимално секоја можност.

Ако сонувате дека ја нарушувате парадата

Ако ја нарушувате парадата во сон, тоа значи незадоволство. Може да се случи да бидете лошо расположени во наредниот период и сè да ви пречи. Ќе зрачите со негативна енергија што ќе го расипе расположението на другите, така што луѓето нема да ве поканат на прослави и други интересни настани.

Ако сонувате дека гледате воена парада

Кога во сон ќе видите воена парада, тоа покажува дека сте горди на некого. Веројатно станува збор за член на семејство или пријател кој исполнил животна желба. Неговиот/нејзиниот успех ќе го доживеете како свој, па затоа ќе се пофалите на секого што ќе го сретнете и ќе кажете колку напор му требало за таков подвиг.

Значењето на сонот може да биде многу поедноставно. Ако неодамна сте виделе или учествувале на парада, тоа сигурно ви оставило впечаток врз потсвеста.

Дефиниција за парада

Парадата е движење на голем број учесници кои сакаат да потенцираат нешто.

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg