Паркинг - Соновник - најобемниот македонски соновник | Sonovnik - CRNOBELO.com


Паркинг

Term Main definition
Паркинг

Ако видите празен паркинг: самотија. Полн паркинг: имате верни пријатели.

Што значи да сонувате паркинг?

Прекинете ги контактите со луѓето кои повеќе ве кочат отколку што ви помагаат.

Доколку паркингот е празен - ве очекува самотија. Доколку паркингот е полн - имате верни пријатели на кои може да се потпрете во животот. 

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg