Патерици - Соновник - најобемниот македонски соновник | Sonovnik - CRNOBELO.com


Патерици

Term Main definition
Патерици

Ако видите патерици во сон значи дека нема да можете да постигнете ништо без туѓа помош.

Што означуваат патерици на сон?

Ако видите патерици во сон значи дека нема да можете да постигнете ништо без туѓа помош.

Ако одите со патерици: сè ви оди наопаку.

Ако ги скршите или фрлите: здравје, добри работни места, излез од неволја.

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg