Паун - Соновник - најобемниот македонски соновник | Sonovnik - CRNOBELO.com


Паун

Term Main definition
Паун

Ако видите паун во сонот предупредува дека имате неискрен пријател.

Што значи кога сонувате паун?

Ако видите паун во сон, тоа предупредува дека имате неискрен пријател. Можно е оваа личност да ви кажува работи што сакате да ги слушнете и да ве поддржува во одлуки што не се добри за вас.

Ќе мислите дека можете само да му/ѝ верувате, но ќе сфатите дека тој/таа навистина не се грижи за никого, освен за себе.

Ако сонувате дека бркате паун

Ако бркате паун во сон, тоа покажува дека се стремите кон совршенство. Вие сте личност која секогаш очекува повеќе од себе, што ве спречува да уживате во она што го правите без да се грижите дали е доволно добро.

Луѓето околу вас се огледуваат на вас, па затоа ќе ви биде тешко ако постигнете просечни резултати што ќе ве спуштат во нивните очи.

Ако сонувате дека ве брка паун

Кога ве брка паун во сон, тоа значи дека имате богат додворувач. Веројатно ѝ се допаѓате на личноста што секоја мајка би ја посакала за своето дете.

Сепак, колку и да се трудите, има нешто што воопшто не ви се допаѓа кај него/неа. Кому и да го кажете ова ве гледа чудно, мислејќи дека пропуштате одлична можност.

Ако сонувате паун со раширена опашка

Ако видите паун со раширена опашка во сон, тоа ја симболизира среќата во љубовта. Можно е да почнете повеќе да ги цените доблестите на вашиот партнер и да дадете сè од себе за вашата врска да биде успешна.

Ќе сфатите дека досега сте направиле погрешни избори и ќе му дадете шанса на некој со кого би можеле да имате повеќе од минлива страст.

Ако видите пердув од паун

Кога во сон ќе видите пердув од паун, тоа значи деловен успех. Може да се случи да започнете да работите во компанија каде што вашето знаење и труд ќе бидат наградени многу брзо.

Нема да ви биде тешко да се занимавате со полесни работни места за да покажете дека ништо не е под вашето ниво и совесно ќе ги исполните своите обврски.

Значењето на сонот може да биде поедноставно. Ако неодамна сте виделе или бркале паун, тоа ви оставило впечаток.

Дефиниција за паун

Паун е птица која има опашка со многу пердуви подолги од 3m.

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg