Печатница - Соновник - најобемниот македонски соновник | Sonovnik - CRNOBELO.com


Печатница

Term Main definition
Печатница

Ако сонувате печатница значи дека сте близу до голема чест.

Што значи да сонувате печатница?

Ако сонувате дека гледате во машина за печатење

Ако видите печатница во вашиот сон, тоа покажува дека сте близу до голема чест. Можно е да биде само прашање на денови кога надредените ќе ве наградат.

Вие се обидувате да бидете фер кон сите, па затоа вашите колеги сметаат дека заслужувате унапредување. Не сакате да се наметнувате, но давате максимум во проектите што ви се доверени.

Ако сонувате дека работите во печатница

Ако работите во печатница во сон, тоа значи дека сте незадоволни од вашата работа. Веројатно сте убедени дека заслужувате подобра работа, но немате врски и пари за да ја добиете.

Премногу брзо сте се откажале, така што не аплицирате никаде, верувајќи дека огласите се поставени и објавени само заради законска обврска на работодавачот.

Ако сонувате дека некој друг работи во печатница

Кога во вашиот сон друг човек работи во печатница, тоа подразбира дека некому завидувате. Можно е некое лице во вашата околина да се фали премногу за своите успеси што ве тера да мислите дека неговиот/ нејзиниот живот е совршен.

Не сфаќате дека сите имаат проблеми, но тие не размислуваат само за своите проблеми и не им придаваат премногу значење.

Ако сонувате дека влегувате во печатница

Ако влезете во печатница во вашиот сон, тоа значи големи трошоци. Може да се случи да имате проблем дома и да го решите со помош на заштеди што сте ги намениле за други цели.

Вашите планови ќе пропаднат и ќе наидете на недоразбирање на околината, но ќе останете смирени затоа што сте постапиле онака како што сте мислеле дека е исправно.

Ако сонувате дека ја напуштате печатницата

Кога ќе ја напуштите печатницата во сон, тоа значи дека ќе постигнете договор. Веројатно конечно ќе се помирите со личноста со која сте биле во конфликт.

Ова може да биде сопруг, пријател или деловен партнер. И вие и тој/таа ќе попуштите затоа што сакате оваа ситуација да заврши што е можно побрзо.

Значењето на сонот може да биде и многу поедноставно. Ако неодамна сте виделе, работеле или сте биле во печатница, тоа сигурно ви оставило силен впечаток.

Дефиниција за печатница

Печатница е место каде што текстовите и сликите, со помош на машини за печатење, се пренесуваат на хартија.

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg