Пензија - Соновник - најобемниот македонски соновник | Sonovnik - CRNOBELO.com


Пензија

Term Main definition
Пензија

Ако сонувате дека некој ви плаќа пензија, тоа значи дека ќе мора да ги дадете заштедите на некој член на семејството затоа што ќе западне во голема финансиска криза.

Што значи да сонувате како ви исплаќаат или вие исплаќате пензија?

Ако сонувате дека некој ви исплаќа пензија

Ако сонувате дека некој ви плаќа пензија, тоа значи дека ќе мора да ги дадете заштедите на некој член на семејството затоа што ќе западне во голема финансиска криза. Тоа се пари што долго време сте ги собирале за да си дозволите нешто за што сте сонувале и нема да бидете многу среќни што ќе ги дадете, но сте многу свесни дека тоа е единствената правилна работа што треба да се направи.

Исто така имате опција да молчите за да имате пари, но нема да ја одбиете затоа што знаете дека таа личност би го сторила истото за вас.

Ако сонувате дека некому исплаќате пензија

Ако сонувате дека некому плаќате пензија, тоа подразбира дека треба да ги рационализирате трошоците за да не банкротирате. Вашите желби одамна го надминувале износот на средства со кои располагате, но не сте направиле ништо за да го поправите тоа.

Минусот на сметката станува сè поголем, но тоа не ве спречува да купувате облека, козметика или скапи гаџети. Ако не го промените вашиот животен стил наскоро, околностите сигурно ќе ве принудат на тоа.

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg