Пердуви - Соновник - најобемниот македонски соновник | Sonovnik - CRNOBELO.com


Пердуви

Term Main definition
Пердуви

Ако видите пердуви во сон значи дека вашата желба ќе се оствари, ќе го добиете писмото што долго време сте го очекувале.

Што значи да сонувате пердуви?

Ако видите пердуви во сон, тоа покажува дека вашата желба ќе се оствари. Можно е да ве повика личноста која долго време ви шетала низ мислите.

Ќе се преправате дека сте незаинтересирани и студени а, всушност, едвај чекате тој/таа да ви предложи да излезете или повторно да се слушнете.

Ако сонувате дека летаат пердуви

Ако видите пердуви како летаат во сон, тоа симболизира радост. Вие сте личност родена под среќна ѕвезда затоа што лесно можете да постигнете сè за што сте сонувале.

Наоѓате мотивација кај блиски луѓе поради кои се трудите да бидете подобри и да им дадете причини да бидат горди на вас од ден на ден.

Ако сонувате дека носите пердуви

Кога носите пердуви во сон, тоа значи дека сте зеле заслуга на некој друг човек. Веројатно лицето што го сметате за авторитет ќе ве пофали за нешто што не е дело на вашите раце.

Првично ќе се чувствувате непријатно и ќе сакате да ја кажете вистината, но ќе уживате да бидете во центарот на вниманието и да уживате во придобивките што треба да им припаднат на другите.

Ако сонувате паунови перја

Ако видите пердуви од паун во сон, тоа значи напредок во кариерата. Може да се случи да добиете покачување или да добиете подобра позиција во компанијата.

Ќе имате многу повеќе одговорности и повеќе работа што ќе одземат време, па тоа ќе го почувствуваат вашето семејство и пријатели.

Ако сонувате дека продавате пердуви

Ако продавате пердуви во сон, тоа значи дека сте економични. Вие сте практична личност која не фрла ништо и што се труди да биде свој господар.

Вие сте во можност да направите два од еден денар и да одвоите финансии за да имате и обврски и мали работи што со нетрпение ги очекувате.

Ако сонувате дека купувате пердуви

Кога купувате пердуви во сон, тоа подразбира дека сте несреќни. Никогаш немате што да облечете, па затоа натрупувате работи што само собираат прашина.

Вие не успевате да се контролирате кога ќе видите нешто што ви се допаѓа, што може да биде показател дека сте незадоволни од вашиот живот па мислите дека ќе ве исполни купувањето на непотребни материјални нешта иако духовно сте сиромашни.

Значењето на сонот може да биде поедноставно. Ако неодамна сте виделе, носеле, купиле или продале пердуви, тоа сигурно ви остави силен впечаток.

Дефиниција за пердуви

Пердувите се израстоци на кожата кои ги имаат птиците.

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg