Перење - Соновник - најобемниот македонски соновник | Sonovnik - CRNOBELO.com


Перење

Term Main definition
Перење

Кога перете нешто е добар знак за сè што започнувате.

Што значи да сонувате дека перете?

Ако перете во сон, тоа е добар знак за сè што започнувате. Вие сте вредна личност за која нема зима затоа што секогаш наоѓате нешто да направите. На тој начин, вие се чувствувате корисно, а вашите претпоставени знаат да го ценат вашиот труд, така што тие секогаш ги исполнуваат вашите потреби.

Вашето мото е: „тивка вода брег рони“ и полека, но сигурно и успешно ја завршувате секоја работа.

Ако сонувате дека некој друг пере

Ако некој друг пере во вашиот сон, тоа подразбира дека не сте независни. Можно е да очекувате родителите и блиските луѓе да се грижат за вас и да ги решат сите проблеми со кои се соочувате.

Го одложувате почетокот на школувањето, дипломирањето, вработувањето или други обврски за да можете да уживате во придобивките што ви се нудат, на ваша среќа или штета.

Ако перете облека

Кога перете облека во сон, тоа значи дека сакате да си го комплицирате животот. Вие сте личност која е навикната да страда и да се грижи зошто самите измислувате проблеми и им придавате големо значење.

Мислите дека сте доказ за законот на Марфи кој вели: „Ако нешто може да тргне наопаку, ќе тргне наопаку“.

Ако сонувате дека ги миете рацете

Ако ги миете рацете во сон, тоа покажува дека ќе оставите некого заглавен. Може да се случи да се повлечете од работа, врска или брак штом работите нема да се такви какви што сте замислувале дека се.

Единственото нешто на коешто ќе обрнувате внимание е да не си ги трошите времето и парите, а притоа воопшто нема да обрнувате внимание на сите погазени зборови и ветувања.

Друго значење е дека сте премногу средени. Вие сте личност која точно знае каде се наоѓаат и најмалите детали на работната маса, во плакарот и, воопшто, во околината.

На тој начин имате чувство дека контролирате барем нешто во вашиот живот затоа што сте исплашени поради непредвидливите ситуации што ви се случуваат секој ден.

Значењето на сонот може да биде поедноставно. Ако сте испрале скоро нешто, тоа сигурно ви оставило впечаток.

Дефиниција за перење

Перењето е отстранување на нечистотија од облека, садови, итн. со сапун и вода или прашок.

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg