Перете нешто - Соновник - најобемниот македонски соновник | Sonovnik - CRNOBELO.com


Перете нешто

Term Main definition
Перете нешто

Смрт во семејството. 

Што значи да сонувате како избелувате или перете нешто?

Скора смрт во семејството. Голема расправија. 

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg