Пешкир - Соновник - најобемниот македонски соновник | Sonovnik - CRNOBELO.com


Пешкир

Term Main definition
Пешкир

Пешкир во сон е знак дека избегнувате расправија на јаве.

Што значи ако сонувате пешкир?

Ако видите пешкир во сон, тоа ве предупредува да избегнете расправија на јаве. Можно е некој да ве испровоцира да кажете работи што не ги мислите.

Ќе ви биде потребна огромна трпеливост да ги издржите сите напади, а воздржувањето од насилна реакција ќе биде ваша победа и доказ дека знаете да се контролирате.

Ако сонувате дека се бришете со пешкир

Ако се избришете во сон со крпа, тоа подразбира дека ќе сакате да скриете нешто. Веројатно ќе направите нешто со што не сте горди, па ќе сакате да се осигурате дека никој друг нема да дознае.

Ќе ви биде многу тешко во одреден момент и ќе сакате да ѝ признаете на личноста (лицата) кои сте ги оштетиле, но помислата дека нема да ви биде простено ќе ве натера да се предомислите.

Ако сонувате дека перете пешкир

Кога перете пешкир во сон, покажува дека сте многу средени. Вие сте личност која е алергична на прашина, па затоа може да се каже дека премногу се грижите за хигиената.

Никогаш не би легнале без да ги оставите садовите неизмиени или куќата неуредена колку и да сте уморни.

Ако сонувате дека сте покриени со пешкир

Ако во сон сте покриени со пешкир, тоа значи дека некого ќе заведете. Вие сте личност која многу се грижи за физичкиот изглед што го сметате за главно богатство.

Свесни сте дека го привлекувате вниманието на спротивниот пол, затоа не се двоумите да го користите во моментите кога ви треба услуга.

Ако сонувате дека фрлате пешкир

Кога фрлате крпа во сон, тоа значи дека ќе купите нови работи. Може да се случи да реновирате куќа, стан или деловен простор, што ќе биде можност да покажете колку сте креативни и организирани.

Ќе се обидете да ги задоволите сите што поминуваат време во тие простории, така што и тие да се чувствуваат опуштено.

Значењето на сонот може да биде поедноставно. Ако неодамна сте виделе, переле или фрлиле крпа, тоа сигурно ви оставило впечаток.

Дефиниција на пешкир

Пешкир е ткаенина која апсорбира вода од телото.

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg