Пиете вода - Соновник - најобемниот македонски соновник | Sonovnik - CRNOBELO.com


Пиете вода

Term Main definition
Пиете вода

Ако пиете чиста вода во сон: здравје; заматена: незадоволство, грижи; жешко: парница, суд, болест; ако распрскате вода значи дека уживате во монотонијата на животот.

Што значи кога пиете вода во сонот?

Ако сонувате дека пиете чиста вода

Ако пиете чиста вода во сон, тоа го симболизира здравјето. Вие сте личност која однапред ги планирате вашите оброци за да не завршите во ситуација да јадете нешто со лош квалитет.

Исто така, се обидувате редовно да тренирате затоа што се чувствувате многу подобро после физичка активност. Ова се вашите приоритети и им порачувате на пријателите да не ве покануваат на кафе тогаш затоа што ќе ги одбиете.

Ако сонувате дека пиете матна вода

Ако пиете матна вода во сон, тоа укажува на лошо расположение. Можно е да бидете нервозни во наредниот период и сè да ве вознемирува. Ќе сакате да останете во кревет цел ден затоа што ќе ви биде тешко да им објасните на другите дека ви е и да слушате совети што дури и не сте ги побарале.

Ако сонувате дека пиете топла вода

Кога пиете топла вода во сон, тоа подразбира дека ќе одите на суд. Можеби ќе се расправате со роднини или соседи за имотот што го сметате за свој. Ќе ви биде многу непријатно и никој нема да сака да попушти или да се реши проблемот надвор од судот.

Ако прскате вода во вашиот сон

Ако прскате со вода во сон, тоа покажува дека ви се допаѓа монотонијата во животот. Веројатно ги повторувате истите активности секој ден и ретко ви се случува нешто ново и непредвидено.

На тој начин, вие сте заштитени од непријатности, но и од искуства што можеби би можело да ви се допаднат.

Ако истурите вода во вашиот сон

Кога истурате вода во сон, тоа значи дека некому ќе посакате среќа. Веројатно станува збор за личност која ќе оди на пат, ќе полага испит, ќе има интервју за работа итн. Ќе се сетите како било тоа за вас во тие моменти и ќе му дадете совет што мислите дека ќе му користи.

Значењето на сонот може да биде многу поедноставно. Ако неодамна сте виделе, пиеле, испрскале или истуриле вода, тоа сигурно ви оставило силен впечаток.

Дефиниција за вода

Водата е супстанца без боја, вкус и мирис.

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg