Пијанство - Соновник - најобемниот македонски соновник | Sonovnik - CRNOBELO.com


Пијанство

Term Main definition
Пијанство

Да се ​​биде пијан во сон значи дека вашето богатство се зголемува, вашето здравје ве служи добро.

Што значи да сонувате дека пиете или сте пијани?

Ако сонувате дека пиете сами

Ако пиете сами во сон, тоа предупредува на срам. Можно е да ја повредите вашата сакана со некои ваши постапки, што ќе направи да се срамите.

Не сакате и не знаете да покажувате чувства, па наместо да се извините, ќе направите нешто глупаво за што тој/таа и другите луѓе ќе ви судат.

Ако сонувате дека пиете во друштво

Ако пиете во друштво, тоа покажува дека ќе бидете поканети на веселба. Веројатно станува збор за свадба, крштевање или некој сличен настан за кој ќе бидете особено среќни.

Ќе бидете добро расположени и опуштени, па ќе уживате во добра забава, храна и пијалак.

Ако сонувате дека гледате додека другите пијат

Кога во сон гледате додека другите пијат, тоа подразбира дека некој ве контролира. Можно е вашиот партнер да сака да знае со кого се дружите, што правите и каде сте во секое време.

Често ве обвинува дека сте го запоставиле и дека не поминувате доволно време заедно, затоа обидете се да не го лутите избегнувајќи да се среќавате други луѓе.

Ако пиете претерано во сонот

Ако пиете премногу во сон, тоа значи дека бегате од проблеми. Вие сте личност која ќе стори сé само за да не мора да остане сама и да се соочува со последиците од своите грешки.

Се обидувате да имате секогаш испланиран ден со цел да избегнете непредвидени ситуации и прекумерна анализа од која воопшто немате корист.

Ако сонувате дека одбивате да пиете

Кога одбивате да пиете во сон, тоа значи дека имате силен карактер. Вие сте личност која секогаш се обидува да победи самостојно и сметате дека тоа е најголемо задоволство.

Оставањето пороци, губењето вишок килограми или напорно вежбање се предизвици за вас кои ве прават посилни и им покажувате на себе и на другите дека можете да направите што сакате.

Значењето на сонот може да биде многу поедноставно. Ако неодамна сте пиеле сами, во друштво или гледале другите како пијат, тоа сигурно ви оставило впечаток.

Дефиниција за пиење

Пиењето е внесување на течности во организмот.

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg