Пилиња - Соновник - најобемниот македонски соновник | Sonovnik - CRNOBELO.com


Пилиња

Term Main definition
Пилиња

Ако видите пилиња во вашиот сон значи дека ќе имате деловен успех.

Што значи кога сонувате пилиња?

Ако видите пилиња во сон, тоа покажува дека ќе имате деловен успех. Можно е претпоставените да ве забележат и да следат како работите со намера да ве унапредат.

Ова ќе го препознаете како вистински момент да се докажете и да им дадете до знаење дека можат да сметаат на вас.

Ако си играте со пилиња

Ако се играте со пилиња во сон, тоа симболизира нежност. Веројатно ќе запознаете личност која ќе ги разбуди најчистите емоции во вас, така што ќе имате потреба да ја заштитите.

Може да се работи за некого кого животот не го расипал, што ќе направи вашето срце да порасте уште повеќе.

Ако убивате пилиња

Кога убивате пилиња во сон, тоа значи разочарување во врската. Може да се случи вашиот партнер да се промени многу и да отфрли сè што сте создале со текот на годините. Нема да ви биде јасно што се случило, па затоа ќе побарате објаснување, но се чини дека прави сè за да ве избрка.

Ако јадете пилиња

Ако јадете пилиња во сон, тоа предупредува на сиромаштија. Можно е некои од членовите на семејството да останат без работа или да имате непредвидени трошоци, што ќе ве присилат да го потрошите заштеденото за мрачните денови.

Нема да ви биде пријатно да знаете дека резервата на која сте сметале исчезнува и не сте во состојба да создадете нова.

Ако сонувате дека одгледувате пилиња

Кога одгледувате пилиња во сонот, тоа покажува дека ви треба промена. Повеќе би сакале да избегате од градот и да живеете на село каде што би можеле да чувате живина, градина и слобода.

Уморни сте од секојдневната трка за пари, површните односи со луѓето и иднината што, колку и да се трудите, стои на стаклени нозе.

Значењето на сонот може да биде поедноставно. Ако неодамна сте виделе, одгледале, играле или сте јаделе пилиња, тоа сигурно ви оставило впечаток.

Дефиниција за пилиња

Пиле е младенче од кокошка.

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg