Писмо - Соновник - најобемниот македонски соновник | Sonovnik - CRNOBELO.com


Писмо

Term Main definition
Писмо

Ако примите писмо значи дека ќе се плашите без причина; ако испратите писмо значи дека ве очекуваат грижа, тага, солзи, добивка на пари, добра вест; прочитајте: ве очекуваат многу изненадувања, ќе ја добиете довербата во околината.

Што значи кога се сонува писмо?

Ако видите писмо во сонот, тоа значи неизвесност. Можеби очекувате повик што ќе промени многу работи во вашиот живот. Луѓето околу вас забележале дека сте расеани, па затоа честопати бараат објаснување од вас.

Сепак, не сакате никому да кажете за што станува збор затоа што се плашите дека ќе ве следи малер или дека ќе се премислите.

Ако примите писмо во сонот

Ако добиете писмо во вашиот сон, тоа подразбира дека ќе бидете исплашени без причина. Можеби мислите дека блиска личност е лута на вас, што ќе предизвика да се прашувате дали сте направиле нешто што можело да го/ја навреди. Веднаш штом ќе го поставите тоа прашање, ќе се покаже дека промената на неговото/нејзиното однесување нема никаква врска со вас.

 Ако сонувате дека сте испратиле писмо

Кога испраќате писмо во сон, тоа значи дека ќе плачете. Вие сте личност на која ви е тешко да ја кажете вистината лично и, во такви моменти, прибегнувате кон други форми на комуникација.

Иако многумина ве сметаат за нечувствителни, вие тоа го правите токму затоа што разделбата ве повредува, па затоа се обидувате да им го олесните животот секому.

Ако сонувате дека читате писмо

Ако прочитате писмо во сон, тоа покажува дека ќе стекнете почит од околината. Веројатно колегите или пријателите првично ве проучувале со сомнеж обидувајќи се да откријат каква личност сте.

Сепак, не сте дозволиле да ве поколеба нивната недоверба, туку сте се обиделе да се претставите во вистинското светло, без оглед дали ќе им се допадне истото или не.

Ако сонувате дека пишувате писмо некому

Ако напишете писмо во сон, тоа значи неодлучност. Можеби сакате некому да ги признаете своите чувства, но не можете да ги најдете вистинските зборови и момент.

Сè што ќе смислите не ви изгледа доволно добро, па затоа се откажувате од идејата бидејќи сметате дека имате минимални шанси за успех.

Ако сонувате дека кинете писмо

Кога кинете писмо во сон, тоа подразбира дека ќе чуете лоши вести. Може да се случи да научите работи за блиска личност што непријатно ќе ве изненадат. Иако не сте склони да им судите на другите, ќе ве повреди затоа што немал/ла доволно самодоверба да ви каже толку деликатни факти.

Значењето на сонот може да биде многу поедноставно. Ако неодамна сте виделе, напишале, прочитале, сте примиле, испратиле или искинале писмо, тоа сигурно ви оставило впечаток.

Дефиниција за писмо

Писмо е графичка порака со која комуницираме новости со други луѓе.

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg