Пита - Соновник - најобемниот македонски соновник | Sonovnik - CRNOBELO.com


Пита

Term Main definition
Пита

Ако јадете пита во сон значи дека ве очекува мала добивка, напредок.

Што значи ако сонувате пита?

Ако видите пита во сон, тоа покажува дека некој се грижи за вас. Веројатно лицето со кое живеете има разбирање за напорите што ги правите за да му обезбедите добри услови за живот.

За вас ништо не му/ ѝ претставува потешкотија да направи што ви дава дополнителна мотивација да истраете во моментите кога најрадо би кренале раце и би се откажале од сè .

Ако сонувате дека правите пита

Ако направите пита во сон, тоа значи мала добивка. Можно е да добиете покачување или промоција што ќе сакате да ја прославите. Ќе соберете блиски луѓе кои ве поддржуваат и кои биле до вас дури и во моментите кога сте немале скршен денар.

Ако сонувате дека читате рецепт за пита

Кога читате рецепт за пита во сон, тоа подразбира дека ќе се преиспитате. Вие сте личност која никогаш не е задоволна од она што го рекла или направила, па затоа го премотувате филмот и се обидувате да излезете со подобро сценарио.

Однапред подготвувате говор што ќе го матира вашиот противник во случај повторно да се сретнете, но на крајот се заплеткувате и не ја применувате стратегијата.

Ако сонувате дека јадете пита

Ако јадете пита во сон, тоа значи дека сте на диета. Веројатно избегнувате одредена храна што толку многу сте посакувале што почнала да ви се чини како фатаморгана.

Бидејќи не знаете како да се ограничите на коцка чоколадо или други слатки, полесно е целосно да ги исфрлите овие нешта од менито.

Ако сонувате дека некој ви носи пита

Кога некој ќе ви донесе пита во сон, тоа значи несакана посета. Може да видите како некоја личност ви се меша во животот и се обидува да ви го организира за да ѝ одговара нејзе. Бидејќи не сте можеле да ѝ објасните на убав начин дека не ви е потребна помош, ќе мора да бидете подиректни и груби.

Значењето на сонот може да биде многу поедноставно. Ако неодамна сте виделе, направиле или изеле пита, сигурно ви оставила многу силен впечаток.

Дефиниција за пита

Пита е торта што може да има сладок или солен фил.

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg