Забоболка - Соновник - најобемниот македонски соновник | Sonovnik - CRNOBELO.com


Забоболка

Term Main definition
Забоболка

Ако чувствувате забоболка во сон, тоа значи дека треба да посетите лекар.

Што значи да сонувате забоболка?

Ако чувствувате забоболка во сон, тоа значи дека треба да посетите лекар. Ќе мора да посветите повеќе внимание на своето здравје.

Тоа што се чувствувате „солидно“ не значи дека не треба да направите детален систематски преглед барем еднаш годишно.

Ниту една друга обврска не може да биде побитна од тоа.

Можно е некој да сака да ви го украде имотот. 

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg