Закачалка - Соновник - најобемниот македонски соновник | Sonovnik - CRNOBELO.com


Закачалка

Term Main definition
Закачалка

Ако гледате закачалка значи дека ви претстои гозба или непријатни гости. 

Што значи да сонувате закачалка?

Очекувајте непријатни гости.

Ако закачувате алишта на закачалка

Ќе ви дојдат непожелни гости и ќе останат кај вас подолго време.

Ако тепате некого со закачалка

Вие сте многу храбра личност. 

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg