Закопано богатство - Соновник - најобемниот македонски соновник | Sonovnik - CRNOBELO.com


Закопано богатство

Term Main definition
Закопано богатство

Сте почнале да се претставувате во поинакво светло.

Што значи да сонувате дека сте закопале богатство?

Ако закопате богатство во сон, тоа ви кажува дека сте почнале да се претставувате во поинакво светло. Можно е дека порано да сте биле љубезни и искрени со луѓето, но тие не знаеле како да го ценат тоа.

Затоа сте станале студени, недостапни и не им давате шанса на оние кои ви докажале дека можете да им верувате.

На тој начин се заштитувате од разочарување, но ви недостигаат убавите работи што може да ви се случат.

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg