Запросување - Соновник - најобемниот македонски соновник | Sonovnik - CRNOBELO.com


Запросување

Term Main definition
Запросување

Ако запросите девојка или да ве запросат значи дека ве очекуваат љубовни радости.

Што значи ако видите запросување?

Ако видите запросување во сон, тоа покажува дека љубовните радости ве очекуваат во многу скоро време. Можно е да започнете да правите планови со вашата сакана личност во врска со вашиот заеднички живот и вашата заедничка иднина.

Ако сте сами, наскоро ќе запознаете личност со која многу добро ќе се согласувате, па затоа наскоро ќе ја официјализирате вашата врска.

Ако сонувате дека запросувате некого

Ако запросите некого во вашиот сон, тоа подразбира дека ќе се борите за партнерот/партнерката. Вашето мото е дека „сè е дозволено во љубовта и војната“, поради што ѝ покажувате на вашата сакана личност на сите можни начини дека се грижите и дека сте најдобри за него/неа.

Честопати само размислувате за вашите чувства без сериозно да ја сфатите другата страна на која ѝ треба повеќе време да разбере што сака.

Ако сонувате дека ве запросуваат

Кога ве запросуваат во вашиот сон, тоа значи дека сте неодлучни. Веројатно ве очекува важна животна одлука што се обидувате да ја одложите. Бидејќи не знаете ни самите што сакате, постојано размислувате за добрите и лошите страни, утешувајќи се дека никогаш не е доцна да се вратите на стариот пат ако го заобиколите сега.

Ако сонувате дека сте одбиле предлог

Ако одбиете предлог во сон, тоа ја симболизира искреноста. Може да забележите дека ѝ се допаѓате на личноста која ја сметате за пријател и кон која не чувствувате таков вид на емоции.

Бидејќи нема да сакате да го/ја повредите, ќе му/ѝ кажете да не си го губи времето на вас, што на почетокот ќе го прифати лошо, но подоцна ќе ви биде благодарен/благодарна.

Ако сонувате дека сте прифатиле предлог

Ако го прифатите предлогот во сон, тоа значи добар избор на партнер. Вие сте личност која претходно била заслепена во љубовта и страста ви била главен двигател. Бидејќи ниту една од овие врски не завршила славно, сте дошле до заклучок дека мора да изберете различен тип на личност и да му дадете можност на некој до вас покрај кого ќе се чувствувате безбедно и сакано.

Ако сонувате дека сте го избегнале предлогот

Кога ќе го избегнете предлогот во сон, тоа подразбира дека ќе повредите некого. Може да се случи да дозволите некој да негува лажни надежи и да не му/ѝ кажувате како стојат работите поради стравот да не останат сами.

Сепак, штом се појави личност која ќе ве интересира, нема да размислувате многу, туку ќе оставите сè поради него/неа.

Значењето на сонот може да биде поедноставно. Ако неодамна сте виделе, прифатиле, одбиле, бегате од предлог или сте запросиле некого/некоја, тоа сигурно ви оставило впечаток.

Дефиниција за запросување

Запросувањето е настан каде мажите обично ѝ нудат понуда за брак на партнерката.

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg