Здолниште - Соновник - најобемниот македонски соновник | Sonovnik - CRNOBELO.com


Здолниште

Term Main definition
Здолниште

Ако сонувате здолниште предупредува на сиромаштија, загуба.

Што значи да сонувате здолниште?

Ако видите здолниште во сон, тоа значи финансиски потешкотии. Можно е да имате непредвидени трошоци што ќе ги променат вашите планови и ќе ве натераат да ги насочувате парите кон други работи.

Ќе ви биде жал што морате да го одложите она што сте го очекувале, но ќе бидете попрактични и ќе се одлучите за тоа што ви треба.

Ако сонувате дека шиете здолниште

Ако шиете здолниште во сон, тоа покажува дека ќе одите на прослава. Веројатно ќе се обидете да блеснете и да оставите некого без зборови. Во главата ќе имате слика до која ќе се држите при изборот на гардероба и други детали што ќе ја комплетираат вашата облека.

Ако сонувате дека го соблекувате здолништето

Кога ќе го соблечете здолништето во сон, тоа подразбира дека ќе го добиете она што го сакате. Вие сте упорна личност која на крајот мора да го постигне она што го зацртала.

Вие не го бирате начинот на кој ќе го постигнете ова затоа што сметате дека целта ги оправдува средствата. Понекогаш жртвата е преголема, но се обидувате да не размислувате за она што повеќе не може да се коригира и менува.

Ако сонувате дека носите здолниште

Ако носите здолниште во сон, тоа значи дека ќе станете сериозни. Можно е да посветите поголемо внимание на визуелниот аспект и да се обидете да оставите впечаток на личност која знае што сака. Ќе мислите дека е вистинско време за промени кои не само што ќе го вклучат она што го имате на вас, туку и внатре во вас.

Ако сонувате дека сте добиле здолниште

Кога ќе добиете здолниште во сон, тоа подразбира дека некој сака да ве промени. Веројатно блиска личност не сака некои ваши ставови, па затоа се обидува да ги посочи нивните лоши страни. Ќе имате чувство дека се обидува да ве прилагоди на себе, што воопшто нема да ви се допадне.

Значењето на сонот може да биде поедноставно. Ако неодамна сте виделе, сошиле, соблекле, облекле или сте добиле здолниште, тоа сигурно ви оставило впечаток.

Дефиниција за здолниште

Здолништето е долниот дел од облеката што ја носат жените.

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg