Зелена боја - Соновник - најобемниот македонски соновник | Sonovnik - CRNOBELO.com


Зелена боја

Term Main definition
Зелена боја

Зелената боја укажува дека ќе ви се насмевне иднината.

Што значи да сонувате зелена боја?

Ако видите зелена боја во вашиот сон

Ако видите зелена боја во вашиот сон, тоа симболизира убава иднина. Можно е во наредниот период да ги постигнете успесите што одамна сте ги посакувале за себе. Некои од нив се: наоѓање нова и убава работа, завршување на студии итн.

Ќе напредувате заслужено и ќе се обидете да станете уште подобри личности.

Ако сликате нешто со зелена боја

Ако насликате нешто зелено во сон, тоа значи дека се залажувате себеси. Веројатно одбивате да зборувате за проблемите со кои се соочувате на работа, во семејство, врска, брак итн.

Се тешите дека проблемите ќе исчезнат сами од себе, но со текот на времето само се оддалечувате од решението.

Ако сонувате зелени очи

Кога ќе видите зелени очи во сон, тоа вели дека не сте ја заборавиле старата љубов. Можно е дека сè уште фантазирате за личност на која не сте ѝ ги признале своите чувства.

Често се сеќавате на него/неа и се прашувате како би било кога би имале малку повеќе храброст и среќа. Не кажувате на никого за тоа и потсвесно се надевате дека ќе го надоместите пропуштеното.

Ако сонувате зелен фустан

Ако видите зелен фустан во сон, тоа подразбира дека ќе бидете мета на незадоволни луѓе. Веројатно ќе им пречи секоја ваша постапка и нема да се двоумат да ви го покажат тоа. Тие ќе ги лечат своите комплекси преку вас è додека не свртите страница и не одговорите на нив како што заслужуваат.

Ако сонувате зелен автомобил

Ако видите зелен автомобил во сон, тоа предупредува на непредвидени трошоци. Може да се случи да возите брзо или да паркирате на забрането место. Ќе добиете казна што ќе треба да ја платите со парите што сте ги намениле за нешто друго.

Ако сонувате зелена коса

Кога во сон ќе видите зелена коса, тоа ви кажува дека ќе бидете нервозни. Можно е проблеми на работа и дома да ви создадат главоболка. Ќе бидете распнати на сто страници и нема да знаете која обврска да ја извршите претходно, и никој нема да се понуди да ви ја олесни ситуацијата.

Ако сонувате дека гледате во зелена трева

Ако видите зелена трева во сон, тоа симболизира страв. Можно е да имате фобија што ве спречува да функционирате нормално. Ќе запоставите многу дневни активности, но нема да им кажувате на другите за што станува збор, поради што ќе мислат дека сте чудни или незаинтересирани.

Ако сонувате зелени пиперки

Кога во сон ќе видите зелена пиперка, тоа значи позитивни промени. Се обидувате да го започнете секој нов ден што е можно порано и да го поминете со луѓе во чие друштво уживате.

Сакате да собирате нови искуства и да водите сметка за тоа колку сте променети и созреани како личност која се стреми да стане уште подобра.

Ако сонувате зелена змија

Живеете во нездраво опкружување, треба повеќе да се грижите за хигиената на вашиот личен простор, како што е вашиот стан или куќа.

Значењето на сонот може да биде многу поедноставно. Ако неодамна сте ја виделе зелената боја, секако ви оставила силен впечаток.

Дефиниција за зелена боја

Зелената боја е регистрирана на бранови должини од 570 до 590 nm.

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg