Ѕидање - Соновник - најобемниот македонски соновник | Sonovnik - CRNOBELO.com


Ѕидање

Term Main definition
Ѕидање

Можна е преселба. 

Што значи да сонувате ѕидање? 

Ако гледате како некој ѕида куќа означува дека ве очекува преселба, смрт, додека ако вие ѕидате куќа симболизира брз успех, долг живот.

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg