Ѕидар - Соновник - најобемниот македонски соновник | Sonovnik - CRNOBELO.com


Ѕидар

Term Main definition
Ѕидар

Можен е неуспех на јаве.

Што значи да сонувате ѕидар?

Ако сонувате ѕидар тоа означува дека ви претстои неуспех, загуба, грижи.

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg