Зимница - Соновник - најобемниот македонски соновник | Sonovnik - CRNOBELO.com


Зимница

Term Main definition
Зимница

Премногу штедите. 

Што значи да сонувате зимница?

Ако приготвувате зимница на сон, значи дека на јаве претерувате во штедењето.

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg