Златна боја - Соновник - најобемниот македонски соновник | Sonovnik - CRNOBELO.com


Златна боја

Term Main definition
Златна боја

Златната боја укажува на богатство, напредок и одлучност.

Што значи да сонувате златна боја?

Златната боја укажува на богатство, напредок и одлучност. Ако видите златна боја во вашите соништа, тоа значи дека вашиот труд во иднина би можел да се исплати.

Битно е да ја задржите мотивацијата, трпеливоста и ведриот дух. Ако изгубите нешто од тоа, ни успехот нема да ви донесе задоволство.

Доколку во сон видите мешавина од сребрена и златна боја, тоа симболизира сомнеж.

Имате дилема што може да го промени вашиот живот засекогаш - на добро или на лошо. Во такви случаи, најдобро е да ја следите својата интуиција.

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg