Злосторство - Соновник - најобемниот македонски соновник | Sonovnik - CRNOBELO.com


Злосторство

Term Main definition
Злосторство

Ако направите: ќе паднете на милост и немилост на претпоставените, голема опасност, ако видите: некој ќе ве измами, суд.

Што значи да сонувате злосторство?

Ако направите злосторство на сон - ќе паднете во рацете на претпоставените. Можно е да ја изгубите довербата на вашите пријатели на јаве.

Ако видите злосторство на сон - некој ќе ве измами. Ви претстојат кавги со луѓето околу вас. 

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg