Ѕвезди - Соновник - најобемниот македонски соновник | Sonovnik - CRNOBELO.com


Ѕвезди

Term Main definition
Ѕвезди

Многу ѕвезди: големо наследство; ако видите како паѓаат ѕвездите: неочекувана среќа; јасно ѕвездено небо: радост; ѕвезди делумно под облаците: жалост на јаве.

Што значи да сонувате ѕвезда?

Ви претстојат многу среќни настани.

Ѕвезда која паѓа е предзнак за голема радост.

Небо полно со ѕвезди значи дека ќе имате среќа во љубовта. 

Многу ѕвезди се знак дека ве очекува големо наследство. 

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg