ВИДЕО: Првиот дует на Андреа Бочели со синот Матео Бочели

Првиот дует на Андреа Бочели со синот Матео Бочели„Sì’“ e албумот на Андреа Бочели кој ќе биде објавен на 26-ти октомври со музичкиот материјал од цели 14 години. На него, покрај многубројни соработки, ќе се најде и дуетот со синот, Матео Бочели, насловен „Fall On Me“.