ВИДЕО: Како изгледа животот на Малиа Обама, постарата ќерка на Барак Обама?

Како изгледа животот на Малиа Обама, постарата ќерка на Барак Обама?Таа порасна пред очите на јавноста, но Малиа Обама конечно може да дише слободно затоа што нејзиниот татко повеќе не е на чело на САД. Сега таа студира, има момче и ги брка своите соништа.