ВИДЕО: Строги правила кои сурогат мајката на Ким Кардашијан мора да ги почитува

Строги правила кои сурогат мајката на Ким Кардашијан мора да ги почитуваКим Кардашијан сака бременоста да мине во најдобар ред, па ѝ направи листа со забрани на сурогат мајката што го носи нејзиното дете. Од опасни пози до видови на храна, што сè ѝ е забрането?