ВИДЕО: Без шминка, мерење на главата: Како се подготвуваше Џеј Ло за на Мет Гала?

Без шминка, мерење на главата: Како се подготвуваше Џеј Ло за на Мет Гала?Џенифер Лопез на Мет Гала блесна во сребрена креација, но како изгледаше процесот на подготовка на холивудската дива за овој значаен настан? Ѕирнете што правеше Џеј Ло неколку часа пред Мет Гала!