ВИДЕО: Утринската рутина на Клое Кардашијан за Vogue, заедно со ќеркичката

Утринската рутина на Клое Кардашијан за Vogue, заедно со ќеркичкатаКлое Кардашијан во 15-минутно видео за Vogue покажа како изгледа нејзината утринска рутина за освежување, разубавување и шминкање. Секако, како тазе мајка, во неколку наврати мора да паузира за да ѝ се посвети на ќеркичката.