ВИДЕО: Канје Вест конечно сними караоке со Џејмс Корден, но во авион

Канје Вест конечно сними караоке со Џејмс Корден, но во авионЏејмс Корден има традиција да снима караоке во автомобил со славните, но караокето со Канје се одвиваше во авион, додека патуваше кон неговата неделна миса.