ВИДЕО: Брзо летање низ Алпите со параглајдер

Брзо летање низ Алпите со параглајдерЕден британски авантурист решил да се снима, додека со параглајдер лета низ Алпите во јужна Франција. Видеото е направено на 26-ти јули, од страна на Крис Ервуд, на прекрасниот скијачки центар Les Deux Alpes. Во видеото има снимка и од Алисија Мекдовал, партнерката на Крис, каде што Крис за малку удира во неа. Доколку немате храброст да летате со параглајдер, тогаш ова видео ќе ви ја задоволи желбата за адреналин.