ВИДЕО: Најчудните работи што хирурзите ги нашле во телата на пациентите

Најчудните работи што хирурзите ги нашле во телата на пациентитеЛекарите неретко се фасцинирани од пациентите кои на некој начин завршуваат со чудни предмети во нивните тела. Најверојатно на хирурзите не им се допаѓаат овие „изненадувања“, но секоја од овие приказни може да стане легендарна. На пример, во белите дробови на едно момче, лекарите пронашле златна рипка. Некои од овие ситуации се смешни, некои морничави, а за некои нема да ви се верува дека се вистинити.