ВИДЕО: Што кажува за вас вашиот омилен музички жанр?

Што кажува за вас вашиот омилен музички жанр?Ретко која личност не ужива во музиката, а омилениот музички жанр може да ви открие многу за нечиј карактер. На пример, луѓето кои најмногу слушаат поп-музика, најчесто сакаат да се во тек со новостите и трендовите. За луѓето кои слушаат рок, пак, е познато дека се поотворени и веруваат дека сите заслужуваат исти можности. Погледнете го видеото и дознајте што кажува за вас вашиот омилен музички жанр.